Våra bostadsområden

Bergsjölund

Fyra mindre lägenhetshus med träfasad som ligger i ett naturskönt område. Med cykel eller bil tar du dig till byns centrum på mindre än 5 minuter. Även nära till Bökhults badplats. 

 

Centrum / Haganäs

Om du önskar ha nära till skola, dagis eller byns affärer så passar Haganäs och Centrum dig bra. Flertalet lägenhetskvarter med möjligheter till det mesta. Nära till det nya handelsområdet vid väg 23 där även IKEA finns.

 

Östra Klöxhult

Varierat utbud av nyproducerade samt äldre bostäder. Ett område för ungdomar att trivas i men även i samspel med de något äldre. Närhet till skola och dagis.

 

Elmiersområdet

Centralt läge utan att bo mitt i kärnan av Älmhult. Ett mindre lägenhetshus med 6 lägenheter samt ett kvarter med marklägenheter i olika storlekar. Närhet till dagis, affärer och vårdcentral.

 

Norregård

Vi har det största utbudet av våra marklägenheter i Norregård. På Hjortvägen, Vargstigen och Almgårdsvägen. Med närhet till skola, dagis och natur samt cykelavstånd till centrum.

 

Diö

Vill du bo i ett naturskönt område någon mil utanför Älmhult så har vi fina och rymliga marklägenheter på Gemlagatan i Diö. Närhet till badplats, äldreboende och ishockeyhall.

 

Häradsbäck

Ett par mil utanför Älmhult ligger ett mindre samhälle där vi erbjuder fina marklägenheter i Småländsk idyll. Röda hus med vita knutar. Här har du nära till naturen och för den som vill roa sig så finns även ett diskotek, Balders Hage.

 

Hagabo

I det nya bostadsområdet intill Älmhults handelsplats ligger Hagabo. Vi har fyra höghus i området, alla husen är också fyra våningar. Det är nära till både förskola, gymnasieskola och Internationella skolan. Du har även närhet till IKEA, mataffär och Apotek. 

Älmhultsbostäder AB

Köpmangatan 27

343 30 Älmhult

Tel: 0476-554 20

JOUR: 0470-468 51

 

Telefontider

Mån - Fre 8.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån - Tor 13.00 - 16.00

 

Lunchstängt 12-13

 

 

Vi använder cookies